Keihin racing-vinkkaajiin sinun pitäisi luottaa?

 

Oikean vihjeenantijan valinta vaikuttaa suuresti hevoskilpailujen tuloksiin. Joten tässä on muutamia vinkkejä oikean vinkin valitsemiseen lähestymään ja luottamaan apuun hevoskilpailujen vedoissa.

Oletko koskaan miettinyt, miten kilpa-autoilijat voivat ennustaa hevoskilpailun voittajat paremmin kuin useimmat yksin pelaavat?

No, totuus on, että suurimmaksi osaksi, kun kilpa-vinkit aloittavat, he ovat melko samanlaisia kuin useimmat punterit, kiinnostuneita, kiehtovia ja usein turhautuneita yrittäessään valita hevosen, joka voittaa.

Miksi he?

Se, mikä laukaisee heidät ylempään arvoon ja erottaa heidät tavallisesta pelaajasta, on kokemus ja tieto, jonka he ovat saaneet oltuaan monta vuotta kiinnostuneita ja mukana hevosurheilussa.

Minun näkökulmastani se oli paljon lukemista, muiden asiantuntijoiden kuuntelemista ja osallistumista moniin live-kilpailuihin, jotka olivat olennainen osa koulutustani. Vaikeus syntyy tietenkin silloin, kun on erotettava kokeneet ja siten luotettavammat, ei niin kokeneista eikä niin luotettavista.

Yksinkertaisesti sanottuna, kun kuulet hevoskilpailujen vinkkiä tai asiantuntijaa, totuus on, että käytät heidän kokemustaan ja ominaisuuksiaan pystyä tunnistamaan, mitkä hevoset eivät voi voittaa ja mitkä hevoset voisivat voittaa, ja monissa tapauksissa on ehdottomasti hevosia, jotka eivät voi voittaa, mitä jotkut ihmiset pitävät yllättävänä.

Haastattelin hiljattain yhtä maan arvostetuimmista hevosurheilun asiantuntijoista, vaikka ilmeisistä syistä en nimeä nimiä. Häntä pidetään yhtenä ammattilaisensa huippuhenkilöistä ja hän esiintyy sekä televisiossa että radiossa.

Hän paljasti haastattelussa kiinnostuneensa hevosurheilusta jo hyvin nuoresta pitäen ja matkustaneensa tapaamisiin parhaan ystävänsä kanssa. Nähtyään live-kisaa hän jäi heti koukkuun, ja niin hän pääsi alalle.

Yksi asia on varma, riippumatta siitä, missä tai millaista kilpa-vinkkaajapalvelua käytät, ei tule koskaan olemaan varmaa vetoa, mutta jos löydät luotettavan, voit varmasti lisätä mahdollisuuksiasi valita voittajia huomattavasti, se on varma. Tärkeintä on, miten löydät luotettavat? Selitän nyt asioita, joita pitää varoa.

Luotettavat kilpa-vinkit – Mitä etsiä

Ensimmäinen asia, jonka neuvon ihmisiä tekemään, on ottaa yhteyttä mahdolliseen vihjeenantajaan. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa perusluontelta ja lähes perusluontelta; Se on kuitenkin erittäin hyvä tapa saada tietoa niistä ja tehokas tapa aloittaa mielipiteen muodostaminen niistä.

Muutaman sähköpostin pitäisi aluksi riittää; kysy heidän taustastaan, onnistumisistaan ja epäonnistumisistaan. Yritä selvittää, kuinka kauan he ovat antaneet kilpailuvinkkejä punterille ja miten he pääsivät hevosurheiluun. Ovatko he erikoistuneet National Hunt -kilpa-ajoon, tasaiseen kilpa-ajoon vai molempiin?

Kysy heiltä, kuinka onnistunut heidän palvelunsa on. Kaikki, jotka väittävät, ettei heillä ole koskaan ollut epäonnistumisia, voidaan poistaa listaltasi heti, samoin kuin vihjeenantajat, jotka väittävät voivansa tehdä sinusta rikkaan yhdessä yössä 95 prosentin lakkoprosentilla.

Jos he veloittavat tilauksesta tai yhdestä maksusta palveluistaan (mitä useimmat hyvämaineisimmat hevosurheilun vihjeenantajapalvelut tekevät), kysy heiltä, voivatko he tarjota sinulle ilmaisen kokeilujakson palvelustaan. Jos he ovat aitoja ja haluavat lisätä jäsenyyttään ja pitää maineensa ennallaan, heidän pitäisi velvoittaa sinut kokeilemaan kilpailuvinkkejään.

Jälleen kerran on vältettävä kaikkia, jotka ovat haluttomia tekemään niin tai välttelevät tiettyjä kysymyksiä. Lisäksi olet varma, että alat muodostaa mielipidettä heistä ajan myötä ja vaistosi voi hyvin kertoa sinulle, että heihin ei voi luottaa.

Pitäisikö sinun seurata ensivaikutelmaasi?

Tämä on kiehtova, koska et ole koskaan varma, oletko tehnyt oikean valinnan, ennen kuin olet tehnyt sen. Tärkeintä on, että jos kokeilet maksamatta penniäkään, et ainakaan heitä rahaa pois selvittääksesi, että valitsemasi palvelu ei sovi sinulle.

Kuulostaa kuulustelulta, yhdistettynä tieteen ripauksen ja vaistonvaraisukseen, – mutta oikeasti tämä on helpompaa kuin luuletkaan. Kysymällä erityisiä kysymyksiä, joista osan olen korostanut tässä artikkelissa, voit arvioida tarkemmin hyvää ei niin hyvästä.

Kun kysyt lisää kysymyksiä ja alat muodostaa pientä suhdetta vihjeenantajatta, sinun pitäisi alkaa miettiä, onko tämä mielestäsi oikein, ja voidaanko hänen luottaa antavan sinulle tietoja, joilla saat joitain voittajia melko säännöllisesti.

Se on vähän kuin ostaisi auton todella, koska tiedät, mitä haluat lopputuloksen olevan, esimerkiksi omistaa auton tai tässä tapauksessa saavuttaa joitain voittajia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *