Kilpa-vinkit, jotka voivat tehdä sinulle rahaa, ovat nämä taidot

 

Missä tahansa katsotkin, verkossa tai sanomalehdessä, löydät varmasti monia kilpa-ajajia, jotka väittävät voivansa auttaa sinua tekemään rahaa nopeasti. Kaikkien näiden vihjeidenantajat eivät kuitenkaan voi kuunnella neuvoja; Menestyäkseen hevosurheiluvedonlyönnissä sinun on osattava havaita aito vinssaaja, joka antaa sinulle aitoja neuvoja. Tässä on muutamia neuvoja oikean vihjeenantin havaitsemiseen.

Jos katsot verkossa tai sanomalehdessä, näet ilmoituksia kilpa-vinkkaajille, jotka kaikki väittävät, että he tekevät sinulle rahaa, nopeasti.

Saatat jopa saada postin kautta postikortteja ja lentolehtisiä, jotka osoittavat samat väitteet. Kyllä, hevosurheilun vinkkaajien markkinaraosta on tulossa erittäin suosittu, mutta haluaisin antaa joitain neuvoja; edetä erittäin varovaisesti.

Vaikka tietojen ja vinkkien löytäminen hevosten vedonlyöntiin ei ole ongelma, avain ja kiireellisempi kysymys on, ketä sinun pitäisi kuunnella. Miten huomaatte vihjeenantijan, joka antaa aitoja, laadukkaita neuvoja se, joka haluaa vain ottaa rahasi ja juosta?

Mitä etsiä taitavasta, rehellisestä kilpa-vinkkaajasta

Suurin osa tämän artikkelin oivalluksistani nojaa Internetiin paperijulkaisujen sijaan, koska tämä näyttää olevan nykyään valintaväline suurimmalle osalle hevosurheilun vihjeenantajapalveluista, mukaan lukien omani. Se on halvempi ja tehokkaampi tapa palveluasiakkaille, ja siksi nämä säästöt voidaan siirtää palvelun tilaan; Se on minun mantrani.

Mutta tietenkin elämme todellisessa maailmassa, eikä kaikki ole sitä, miltä se toisinaan näyttää. Valitettavasti siellä on huijauksia eikä niin rehellisiä ihmisiä, ja sinun on todella oltava varovainen niiden kanssa. Mutta miten erottaa heidät rehellisistä vinkkaajista, joilla on paljon onnellisia asiakkaita? Vähän tutkimusta tarvitaan, mutta se on helpompaa kuin luulisi.

Ensimmäinen neuvo, jonka voin antaa sinulle, on kommunikoida tämän henkilön kanssa. Tämä antaa sinulle heti mahdollisuuden muodostaa mielipiteen niistä ennen kuin maksat rahaa. Voit yksinkertaisesti lähettää heille sähköpostia yhdellä tai kahdella peruskysymyksellä, mutta tärkeällä kysymyksellä, ja guage heidän vastauksensa.

Voit seurata heidän tehokkuuttaan päästä takaisin sinuun, heidän tapaansa, viestintätyyliään. Ovatko he tyytyväisiä tiedusteluun vai haittaavatko kysymyksesi heitä?

Arvioi heidän valtakirjansa edelleen

Voit myös tehdä online-haun heidän nimellään tai vihjeenantajapalvelunsa nimellä ja nähdä, mitä tulee esiin. Voit olla varma, että jos he ovat aiemmin järkyttäneet jotakuta siitä, että tästä on mahdollisesti yksityiskohtaisia tietoja verkossa, niin helppoa on julkaista melkein mitä tahansa Internetissä nykyään.

Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että sinun on sovellettava tiettyä skeptisyyttä, koska se on myös helppo väärentää valituksia ja syytöksiä, aivan kuten se on luoda vääriä suosituksia ja suosituksia. Siksi yhteyden ottaminen itse kilpa-autoilijaan on tärkeää.

Voit myös kysyä, miten hän saapuu valikoimaansa. Toki, et odottaisi, että kilpavihje paljastaisi hänen suunnitelmansa tai hänen lähteensä kokonaisuudessaan, mutta hänen pitäisi olla valmis antamaan sinulle edes idea.

Entä edellinen lomake?

Voit myös pyytää nähdä aiempia tuloksia, todistaa tai varmuuskopioida mahdolliset väitteet. Minkä tahansa suolan arvoisen vinssaajan pitäisi pystyä tarjoamaan nämä sinulle, ja niillä, joilla ei ole, voi hyvinkin olla jotain salattavaa.

Vaikka he eivät voi antaa sinulle yksityiskohtaista luetteloa kaikista voittajista (ja häviäjistä), joita hänellä on aiemmin ollut, vihjeenantajat voivat antaa sinulle viitteitä siitä, kuinka paljon voittoa hän on ansainnut viimeisen kahdentoista kuukauden aikana.

Näiden osoittimia pitäisi todella auttaa muodostamaan alustava mielipide siitä, keneen voit luottaa ja ketä sinun pitäisi välttää. Loppujen lopuksi jopa luotettavimmat ja menestyneimmät kilpa-vinkit voivat erehtyä, joten kannattaa aina pysyä sellaisen kanssa vähintään kuukauden ajan, jotta saat saamistasi vinkeistä.

Jos ne eivät ole erityisen luotettavia, niin se on takaisin piirustuspöydälle ja enemmän tutkimustaArticle Search, mutta se on aikasi arvoinen voin vakuuttaa sinulle. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *